Vammaispoliittiseen ohjelmaan voi vaikuttaa

Liperin vammaisneuvosto aikoo tehdä ensimmäisen vammaispoliittisen ohjelmansa. Tavoitteena on saada syksyyn mennessä valmiiksi ohjelma vuosille 2019–2022.

Vammaispoliittisen ohjelman sisältöön ennättää vielä hyvin vaikuttaa. Vammaisneuvosto järjestää maaliskuussa kaikkiaan kolme yleisötilaisuutta, joihin toivotaan kuntalaisia keskustelemaan asiasta. Tilaisuuksista ensimmäinen pidetään tulevana tiistaina Liperin kirkonkylällä. Viikkoa myöhemmin kokoonnutaan Honkalampi-keskuksella ja kaksi päivää tämän jälkeen teemaan pureudutaan Viinijärven koululla.

– Toivomme tietoja esimerkiksi sairaiden ja vammaisten mahdollisuudesta liikkua, palveluiden saamisesta, kunnan tiedottamisesta ja tietysti esteettömyydestä Liperissä, vammaisneuvostosta viestitetään.

Liperin vammaisneuvosto puheenjohtajana toimii Paula Lehikoinen ja sihteerinä Hennariikka Virtanen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *