Vesivahinko entisellä koululla

Rääkkylän Haapasalmella havaittiin sunnuntai-iltana vesivahinko entisessä kansakoulussa, joka on tällä hetkellä asumattomana.

Pakkasen jäädyttämä putki oli haljennut kelin lauhtuessa asuintiloissa aiheuttaen massiivisen vesivahingon. Tapahtuneen huomasi paikalla pistäytynyt talonvahti. Lattialle ehti tulvia vettä kymmeniä kuutioita, ja osa vedestä kerkesi valumaan yläkerran asuinhuoneistosta myös alakerran puolelle. Pelastuslaitoksen henkilöstö kävi imuroimassa lattioilla lainehtineen veden pois. Vahinkojen suuruudesta ei vielä ole tarkkaa tietoa.

Liki 500 neliön hirsirakenteinen koulu palveli alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan 91 vuotta, kunnes opinahjo lakkautettiin 1998. Nykyisellään rakennus on yksityisomistuksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *