Kihauksen tilavuokrista päätettiin

Rääkkylä Folk ry vuokraa kunnalta koulukeskuksen käyttöönsä kolmen viikon ajaksi kesä-heinäkuun vaihteessa 900 euron summalla. Koulukeskuksen lisäksi vuokraan kuuluu myös Käspelin tiloja ja piha-alueen käyttöoikeus. Myös entistä alakoulua saa käyttää, kunhan huomioi sisäilmaongelmien vaikutukset.

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävän kansanmusiikkifestivaalin lisäksi yhdistys tarvitsee tiloja myös tapahtuman ennakkovalmisteluun ja pelimannileiriläisten käyttöön, johon on mahdollista käyttää tyhjillään olevia rivitalohuoneistoja. Yhdistys vastaa käyttämiensä tilojen sähkön, veden ja jäteveden kulukustannuksista vuokra-ajalta. Lisäksi Rääkkylä Folk ry vastaa festivaalin jälkeen sille käyttöön myönnettyjen tilojen siivouksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *