Liperissä maakunnan toiseksi paras työllisyystilanne

Liperin työllisyysaste oli vuodenvaihteessa maakunnan toiseksi paras. Työtä oli tuolloin vailla 10,7 prosenttia työvoimasta. Leipäpitäjää hulppeampi tilanne oli vain Kontiolahdella, missä askareetta oli 9,6 prosenttia työvoimasta.

Rääkkylässä tilanne oli synkempi työttömyysprosentin kivuttua 16,3:een. Peränpitäjän paikkaa kekälekunta ei kuitenkaan Pohjois-Karjalassa pitänyt, sillä työttömyysprosentti oli vielä synkempi Ilomantsissa (16,7), Tohmajärvellä (16,7) ja Juuassa (16,9).

Maakunnan työttömyysprosentti oli joulukuun lopussa 13,7. Vuotta aiemmin vastaava lukema kirjattiin numeroin 16,1. Joulukuun lopussa työtä vailla oli Pohjois-Karjalassa vailla 9922 ihmistä, mikä oli 15 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin.

Koko maassa työttömien osuus työvoimasta oli vuodenvaihteessa 9,7 prosenttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *