Tiesuunnitelma esillä

Tiesuunnitelma Mt 482 kevyen liikenteen järjestelyt välillä Metelintie-Paksuniementie on parhaillaan kuntalaisten nähtävänä kuukauden ajan Rääkkylän kunnan teknisessä toimessa.

Kevyen liikenteen väylänä paremmin tunnettuun tiesuunnitelmaan on mahdollisuus jättää muistutuksia tammikuun 17. päivään mennessä. Muistutusoikeus on asianosaisilla, eli alueen kiinteistönomistajien lisäksi myös sellaisilla henkilöillä joiden asumiseen, työntekoon tai muihin oloihin suunnitelma saattaa vaikuttaa.

Jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuutta sekä liikenteen sujuvuutta parantava hanke on tarkoitus toteuttaa konkreettisesti ensi kesänä.

Kevyen liikenteen väylän suunnitteluun ja rakentamiseen on osoitettu 350 000 euron rahoitus valtion vuoden 2018 talousarviossa. Liikenneviraston mukaan tulevan väylän vieressä kulkevan maantien vuoden keskimääräinen vuorokausiliikenne on 1257 ajoneuvoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *