Heidi Karttunen jatkaa hallintosihteerinä

Rääkkyläläinen Heidi Karttunen jatkaa Rääkkylän hallintosihteerinä ensi vuoden alusta alkaen. Kuluvan vuoden helmikuusta lähtien määräaikaisena virkaa hoitanut Karttunen valittiin maanantaisessa kunnanhallituksen kokouksessa jatkamaan toimessa toistaiseksi. Pestillä on neljän kuukauden koeaika.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on alempi korkeakoulututkinto, kokemus kunnan hallinnosta ja hallintotyöstä sekä viestinnästä. Avoimena olleeseen virkaan tuli määräaikaan mennessä tuli neljä hakemusta, ja haastateltaviksi heistä pyydettiin kolme hakijaa. Karttusen todettiin olevan haastattelun ja työkokemuksen perusteella sopivin henkilö virkaan.

Hallintosihteerin keskeisimpiin työtehtäviin kuuluvat muun muassa kunnanhallituksen ja -valtuuston kokousasioiden valmistelu ja kokousten sihteerinä toimiminen, kokousasioiden täytäntöönpanoasiat, yleishallinnon tehtävät, kunnanjohtajan avustaminen sekä vaaliasiat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *