Attendo osaksi Terveystaloa

Ensi vuonna Rääkkylän sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisestä vastaa Terveystalo.

Noin kahden viikon kuluttua koittavan muutoksen syynä on Attendon liiketoiminnan siirtyminen osaksi Terveystaloa.  Toukokuussa allekirjoitettu sopimus sai kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän joulukuun puolivälissä, ja päätös odottaa enää juridista vahvistamista.

Siirtyvä liiketoiminta sisältää Attendon perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, työterveyspalvelut sekä henkilöstöpalveluiden ja suunterveyden liiketoiminnot sekä Kuntaturva-kokonaisuuden.

Ei muutoksia palveluihin

Attendon tiedotteen mukaan yritysjärjestely ei vaikuta Attendon sopimuksiin asiakkaiden kanssa, vaan ne siirtyvät sellaisenaan uudelle omistajalle. Palvelut jatkuvat aikaisemman käytännön mukaisesti samoissa toimipaikoissa kuin ennenkin. Attendon ajanvaraus toimii toistaiseksi entiseen tapaan.

Rääkkylässä muutos ei juurikaan näy muualla kuin palveluntarjoajan nimessä.

– Muuta ei tapahdu kuin nimi vaihtuu. Henkilöstö siirtyy liikkeenluovutuksella entisin eduin uuden yrityksen palvelukseen, kunnanjohtaja Tuula Luukkonen summaa.

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys, joka on tällä hetkellä yli 80-prosenttisesti kotimaisessa omistuksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *