Kahvilayrittäjä sai vuokranhuojennusta

Kunnantalon alakerrassa kahvilaa pitävä Anitta Kamppuri toivoo vuokrasopimukseensa huojennusta. Yrittäjä perustelee hakemustaan sillä, että yrityksen kannattavuus ei kestä vuokramenojen eikä muidenkaan kulujen nousemista.

Kamppuri aloitti kahvilayrittäjänä noin vuosi sitten. Kahvila Matildana tunnetun tilan vuokra on ollut 150 euroa kuukaudelta. Vuokrasopimukseen kirjattiin, että yritys maksaa kunnalle kuukausivuokraa 150 euroa kuudelta ensimmäiseltä kuukaudelta ja tämän jälkeen vuokra kohoaa 300 euroon, mikäli neuvotteluissa ei muuta sovita. Kunnanjohtajan viranhaltijapäätöksellä vuokra on ollut kesäkuun alusta alkaen syyskuun loppuun edelleen 150 euroa kuukaudessa.

Kunnanhallitus päätti maanantaisessa kokouksessaan, että kahvilan kuukausivuokra on 225 euroa viime lokakuusta ensi vuoden huhtikuun loppuun saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *