Äänikuningatar painottaa yhteistyötä

Rääkkyläläinen Raija Venäläinen sai koko Kiteen seurakunnasta kolmanneksi eniten ääniä. Keskustan listalla sitoutumattomana ollut Venäläinen keräsi 63:n äänestäjän kannatuksen.

– Kaikkinensa vaalit menivät hyvin rääkkyläläisten kannalta, kun saatiin useampi edustaja. Kannatus tuntuu hyvältä, ehkä taustalla on pitkä työni niin kunnassa kuin seurakunnassa sekä vapaaehtoistyön parissa, Venäläinen pohtii.

Kirkkovaltuutettuna Venäläinen on konkari. Hän ei ole edes laskenut, monellako kaudella on ollut mukana.

– Seurakunta on ollut minulle lapsesta saakka tärkeä. Yhteistyö kappeliseurakuntana on käynnistynyt mielestäni hyvin, ja rääkkyläläisiä on kuunneltu Kiteellä hienosti ja meillä on vapaus keskustella. Yhteistyötä ja seurakuntalaisten kanssa keskustelua ennen kokouksia aion jatkossakin vaalia, Venäläinen linjaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *