Viihdytkö maalla?

Kotiseutu-uutisten gallupin aiheena on maalla viihtyminen. Minikysely tehtiin ahonkyläläisen navetan avajaistilaisuudessa lokakuun viimeisenä perjantaina.

Eena Pesonen, Liperin kirkonkylä

– Viihdyn maalla, koska täällä on paljon rauhallisempaa kuin kaupungissa. Maalla voi vaikka lähteä metsään juoksemaan ilman että kukaan näkee. Tykkään liikkua luonnossa ja lisäksi harrastan Liperissä lentopalloa ja yleisurheilua. Kavereitakin maalla on.

Aleksi Huotarinen, Onttola

– Olen maalta kotoisin. Teini-ikäisenä tahdoin ehdottomasti muuttaa maalta pois, mutta nykyään viihdyn siellä taas huomattavasti paremmin. Voisin ajatella asuvani maalla, sillä luonto on minulle tärkeä asia. Tykkään myös liikkua luonnossa.

Hilja Antikainen, Joensuu

– Rauhallisuus, luonto ja kauniit maisemat saavat minut viihtymään maalla. Tällä hetkellä asun opiskelun vuoksi kaupungissa. Kaupungissa palvelut ovat toki huomattavasti lähempänä kuin maalla, mutta silti en näe maaseudussa mitään muutettavaa.

Jorma Nissinen, Risti

– Olen viihtynyt maalla 70 vuotta. Maalla on parasta rauhallisuus ja vapaus – miettimiselle jää tilaa. Olen maanviljelijä neljännessä polvessa, enkä ole koskaan vakavissani pohtinut kaupunkiin muuttamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *