Iittiläinen jatkaa koordinaattorina

Rääkkylän kunnan työllisyyskoordinaattorina jatkaa Ari Iittiläinen. Toistaiseksi voimassa oleva toimi oli avoimessa haussa syyskuun loppuun saakka, ja määräaikaan mennessä tehtävään tuli yksi hakemus.

Viranhaltijalta vaaditaan työvalmennuksen erityisammattitutkinto sekä vähintään viiden vuoden työkokemus. Kunnanhallitus päätti maanantaisessa kokouksessaan, että parhaillaan virkaa hoitava Iittiläinen valitaan työllisyyskoordinaattoriksi joulukuun alusta alkaen, sillä hänellä on vaaditun koulutuksen lisäksi yli kymmenen vuoden kokemus työllisyysasioiden hoitamisesta.

Työpajan alku lupaava

Kunnanhallituksessa perehdyttiin myös kuluvan vuoden alussa aloitetun työpajatoiminnan taloudellisiin lukuihin, ja pajan toiminta sekä työllisyyden hoitaminen todettiin taloudellisesti vaikuttavaksi.

Kunnan osarahoittama työmarkkinatuki tämän vuoden osalta elokuun loppuun saakka on yhteensä 70 646 euroa. ELY-keskus on tilittänyt kunnalle palkkatukia kesäkuun 2018 loppuun mennessä yhteensä 86 421,00 euroa. Heinä-, elo- ja syyskuun palkkatukia ei ole vielä maksettu.

Syyskuun lopussa työpajalla oli toimenpiteissä kaikkiaan 43 kuntalaista, joista yli puolet osallistui kuntouttavaan työtoimintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *