Yritysten yleisneuvonta vetää Liperissä

Joensuun seudun kehittämisyhtiön suosituin yrityspalvelu Liperissä vuoden kolmannella neljännesjaksolla oli yritysten yleisneuvonta. Seuraavaksi eniten kiinnostivat omistajanvaihdosneuvonta ja alkavien yritysten neuvonta.

Liperissä perustettiin heinäkuun alun ja syyskuun lopun välisenä aikana 47 uutta yritystä. Lopettaneita yrityksiä oli 23. Liperiläisiä asiakkaita kertyy samana ajanjaksona 221.

Osaava Joensuun seutu -hankkeessa on ollut mukana kolme liperiläistä yritystä. Nimen mukaisesti yritysten kanssa on edistetty osaavan työvoiman saatavuutta. Vuoden aikana Josek on ollut mukana selvittämässä liperiläisten yritysten tuotteiden mahdollisuutta päästä Kiinan markkinoille.

Syyskuussa Josek oli Liperin työllisyystapahtumassa kirkonkylällä, Ylämyllyllä ja Viinijärvellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *