Raati terveysliikunnan lisääjäksi

Rääkkylään perustetaan ikäihmisten liikuntaraati, jonka tavoitteena on terveysliikunnan lisääminen. Kunta on mukana Ikäistituutin Voimaa vanhuuteen -hankkeessa, jonka tavoitteisiin raadin perustaminen kuuluu.

Liikuntaraati ideoi rääkkyläläisten ikäihmisten liikuntatoimintaa, -neuvontaa ja liikkumisympäristöjä.

Osallistujina uudessa toimielimessä ovat vanhusneuvoston jäsenet Hilkka Peuhkurinen, Leena Sallinen, Kirsti Karvinen, Aune Hirvonen ja Raija Venäläinen. Asiantuntijoina raadissa toimivat liikuntasihteeri Jyrki Kymäläinen ja sivistystoimenjohtaja Rauni Ronkainen. Luottamushenkilöiden edustajiksi mukaan valittiin kunnanhallituksenpuheenjohtaja Harri Laasonen ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtajaTimo Mölsä.

Attendosta toivotaan edustajiksi fysioterapeuttia, johtavaa lääkäriä ja talouspäällikköä.

Raadin ensimmäinen kokous pidetään lokakuun lopulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *