Ukkoverkon kiinteät langattomat Elisalle

Mikroverkkojen toimittaja Ukkoverkko on myynyt kiinteän langattoman nettiyhteytensä Elisalle. Tästä johtuen myös Salokylälle ja Honkavaaralle avatut tukiasemat ja niiden nettiyhteydet siirtyvät Elisan omistukseen.

Asiakkaiden sopimukset jatkuvat nykyisin ehdoin ja hinnoin sopimuskauden loppuun. Ukkoverkon mukaan omistajuuden vaihdoksesta ei aiheudu toimenpiteitä asiakkaille, vaan sopimuskauden päättyessä Elisa tulee tarjoamaan joko nykyistä tai korvaavaa tuotetta. Salokyläläisten tai honkavaaralaisten ei siis tarvitse huolehtia nettiyhteytensä sulkeutumisesta. Myös uusia toistaiseksi voimassaolevia Ukkonet-liittymiä avataan nykyisten tukiasemien kuuluvuusalueella.

Liperin kunta ja Elisa tarkastelevat kiinteän langattoman nettiyhteyden kehitysnäkymiä Liperin kunnan alueella kesälomakauden jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *