Murtomiehet poliisin huostaan

Murtomiehet jäivät poliisin haaviin lähes verekseltään, kiitos erikoisen peruutteluepisodin.

Tapahtumasarja sai alkunsa torstaiaamuna 5. heinäkuuta, jolloin murtomiehet iskivät Tutjuntiellä sijaitsevaan omakotitaloon ja konehalliin. Omakotitalosta anastettiin ainakin käteistä rahaa ja asiapapereita. Konehallista anastettiin maastomönkijä.

Saman päivän iltana muuan liperiläismies törmäsi pakettiautolla henkilöautoon. Poliisi sai hätäkeskukselta tiedon, että valkoinen pakettiauto oli törmännyt peruuttamalla henkilöauton keulaan Liperissä lähellä Varkaudentien ja Kuopiontien risteystä. Valkoinen pakettiauto oli poistunut paikalta. Henkilöauton keula vaurioitui, mutta henkilövahinkoja ei yhteentörmäyksestä aiheutunut.

Poliisipartio pysäytti tapahtumapaikalta poistuneen pakettiauton myöhemmin saman illan aikana Karvion Nesteellä. Pakettiauton kuljetustilassa oli Liperin Tutjuntien konehallista aiemmin anastettu mönkijä. Lisäksi pakettiautossa oli Tutjuntien omakotitalosta anastettua omaisuutta.

Poliisi otti pakettiautosta kiinni kaksi henkilöä.

Vastaa