Autiotilan navetta paloi Kaatamossa

Kaatamossa sijaitsevan autiotilan navetta syttyi palamaan keskiviikkona iltapäivällä. Palon syttymissyytä ei tiedetä.

Ensimmäisten palomiesten saapuessa paikalle navetta oli jo täyden palamisen vaiheessa, ja rakennuksen katto oli romahtanut. Niinpä palomiehet keskittyivätkin estämään palon leviämisen, sillä tilan päärakennus sijaitsee vain noin kymmenen metrin päässä navetasta. Päärakennuksessa oli pieniä palonalkuja, mutta ne saatiin taltutettua. Kaikkiaan sammutustyöt kestivät kolmisen tuntia. Oman haasteensa askareeseen toi Liperissä puhaltanut kova tuuli.

Palaneessa navetassa ei ollut sähköjä, eikä siellä tiettävästi ollut myöskään työkoneita tai vastaavaa irtaimistoa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *