Alakoulua esitetään varastotilaksi

Rääkkylän elinvoimalautakunta ei kannata sisäilmaongelmaisen alakoulun purkamista. Hyvinvointilautakunta esitti taannoin kunnanhallitukselle koulun purkamisesta pyydettävän tarjouksia. Kunnanhallitus päätti kuulla asiassa myös elinvoimalautakuntaa, joka totesi tiistain kokouksessaan, että ellei rakennusta voi korjata koulutilaksi, voisi se toimia tietyin edellytyksin ja toimenpitein varasto- ja kalustotilana. Sisäilmaongelmien takia rakennusta ei voi käyttää majoitustilana ilman kattavaa peruskorjausta. Lisäksi lautakunta totesi, että rakennukselle on etsittävä soveltuva käyttötarkoitus sekä minimoitava käyttökustannukset.

Alakoulu on valmistunut vuonna 1967 ja peruskorjattu pari vuosikymmentä sitten. Salaojat ja sadevesiputket on uusittu vuonna 2015. Pohjolan Purkutyö Oy on antanut rakennuksen purkamisesta työtarjouksen, jonka summa on kokonaisuudessaan 148 000 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *