Tukea nuorille muusikoille ja näyttelyyn

Rääkkylän hyvinvointilautakunta myönsi avustusta yksityishenkilöille materiaalihankintoihin. Avustusten haku oli nyt edellisvuosia vilkkaampaa, ja kulttuuritoimen talousarvioon budjetoitu tuhannen euron määräraha jaettiin kokonaan. Myönnetyt avustukset ovat lunastettavissa vuoden loppuun saakka hankintojen kuitteja vastaan.

Kesäasukas Tiina Meling anoi viidensadan euron tukea mylly-gallerian näyttelyyn maalattavien ikkunateosten suunnitteluun, materiaalikustannuksiin, kuljetukseen ja näyttelyn rakentamiseen. Lisäksi hän anoi avustusta dokumenttielokuvan esitykseen. Melingille myönnettiin sadan euron tuki.

Varpasalosta kotoisin oleva opiskelija Leevi Laasonen anoi 1200 euron summaa sähkökitaran, kitaravahvistimen ja efectipedaalilaudan hankintaan. Laasoselle luvattiin 550 euron avustus.

Opiskelija Nuuti Vento toivoi 700 euroa kitaran ja vahvistimen hankintaan. Vennolle myönnettin 350 euron summa.

Vastaa