Leikkipiha monitoimitalolle

Ylämylly monitoimitalon pihalle rakennetaan leikkipiha ja korjataan samalla piha-aluetta. Toteuttamiseen on kohdennettu elinympäristölautakunnan tammikuisella päätöksellä 100 000 euroa.

Huonokuntoinen raja-aita portteineen uusitaan. Pihan valaistus, leukapuomi ja hiekkalaatikko uusitaan myös. Ajorata-alueen keskelle tulee keppihevosalue. Asfalttialuetta pienennetään viher- ja hiekka-aluetta varten.

Viheralueelle tulee kasvihuone, kasvilaatikot, marjapensaita ja pergola-alue. Hiekka-alueen viereen tehdään vesiallas tasolla ja grillauspaikka. Nurmialueelle tulee isoja kiviä ja puunrunkoja istumista varten. Leikkivälineille rakennetaan uusi varasto.

Jos kohdennettua määrärahaa ei käytetä kokonaan leikkipihaan, niin jäljelle jäävä osuus voidaan käyttää Puolivälin päiväkodin talvipuutarhaan ja/ tai Lautasuon päiväkodin leikkivälineisiin ja leikkipihan korjauksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *