Rääkkylään ei koiraveroa?

Elsa Kamppurin laatima aloite koiraveron palauttamisesta ei saanut kannatusta kunnanhallitukselta. Aloitteessa todettiin, etteivät koiranulkoiluttajat huolehdi lemmikkiensä jätöksistä vaan ne jäävät pihoihin ja kävelyteille. Toisena vaihtoehtona Kamppurilla olisi roskaamisvero kaikenikäisille. Kamppuri kertoi aloitteessaan huomanneensa, että ne jotka työskentelevät kiinteistöalalla, roskaavat eniten.

Koiraverolakia on uusittu useita kertoja, ja vuoden 1991 lakiuudistuksen myötä Rääkkylän kunnanvaltuusto päätti aikanaan, ettei kekälekunnassa kanneta haukkujista veroa. Valtioneuvosto on antanut eduskunnalle esityksen nykyisen koiraverolain kumoamisesta vanhentuneena.

Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Kamppurin aloite ei aiheuta toimenpiteitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *