Honkaselle jo 22. SM-mitali

Rääkkyläläinen Hilkka Honkanen nappasi jälleen hopeaa hirvenhiihdon SM-kisoissa. Pitkän kisauran tehneelle, nyt 60-vuotiaiden naisten sarjassa kisanneelle Honkaselle palkinto on peräti 22. SM-tason palkintosija hirvenhiihdossa ja -juoksussa.

Honkanen osallistui myös joukkuekisaan, jossa maakunnan naiset sijoittuivat neljänneksi.

Hirvenhiihtely-sarjassa Leo Honkanen sijoittui neljänneksi, vaimonsa Hilkka naisten sarjassa 15. sijalle.

Leo Honkanen osallistui myös joukkuekisaan hiihtely-sarjassa, jossa Pohjois-Karjalan joukkue jäi viidenneksi.

Kisat käytiin viime viikon lopulla Pessalompolossa, Ylitorniossa. Hirvenhiihto ja -hiihtely eroavat toisistaan siinä, että jälkimmäisessä hiihtoaika ei vaikuta kilpailutulokseen sillä aikaa ei mitata kuten hirvenhiihdossa.

 

Hiihtokilometrejä laskematta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *