Rivitalosta varastoksi

Purku-uhan alainen rivitalo muutetaan varastorakennukseksi Rääkkylässä. Rinnekujalla, lähimpänä entistä huoltamoa sijaitseva kuuden asunnon rivitalo on kerrosalaltaan 486 neliömetriä. Kunnanhallitus myönsi Rääkkylän vuokratalot osakeyhtiölle poikkeusluvan rakennuksen käyttötarkoituksen muutokseen.

Päätöksen perusteluissa todetaan, että kunnassa on ylitarjontaa asunnoista, mutta lämpimistä varastotiloista on puutetta. Kiinteistö on ollut tyhjillään yli vuoden.

Rakennuksen käyttötarkoituksen muutoksella ei ole merkittävää vaikutusta ympäristöön, sillä varastointi tapahtuu sisätiloissa.

– Suunnitelmissa on, että toinenkin purettavaksi suunniteltu rivitalo tämän rakennuksen vierellä muutettaisiin tulevaisuudessa kiinteistöpalveluyhtiön huoltotiloiksi, rakennustarkastaja Kalevi Harinen linjaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *