Sanoituskilpailuun ehtii marraskuun ajan mukaan

Pohjois-Karjalan Uudet Laulut 2018 -sanoituskilpailuun ehtii vielä marraskuun ajan mukaan. Toista kertaa järjestettävään tempaukseen voi osallistua maakunnassa nykyisin asuva tai entinen asukas, jolla on itse kirjoittama ja aikaisemmin julkaisematon teksti.

Kilpailu on osa säveltäjä-pianisti Petri Hirvosen hanketta, jossa hänellä on tarkoitus säveltää 100 laulua Pohjois-Karjalasta. Vuonna 2017 syntyi 36 laulua, joista voittajaksi valittiin rääkkyläläisen Airi Kulmalan Katsettas kaipaamaan jäin. Kappeleista koostetulla levyllä niitä laulaa muun muassa liperiläinen Virpi Eronen.

– Jokaisen ihmisen elämästä voi tehdä laulun. Tahdon rohkaista ihmisiä kirjoittamaan, koska aitojen tunteiden ja kokemusten jakaminen tuo ihmisiä lähemmäksi toisiaan ja tarjoaa samaistumispintoja, Petri Hirvonen kannustaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *