Kunnanvirasto muuttaa

Liperin kunnanvirasto muuttaa ensi viikolla linja-autoaseman kiinteistöön eli Varolantielle. Kunta omistaa ison osan entisestä valtion virastotalosta ja on remontoinut paikkaa kuluvan vuoden aikana.

Elinympäristöpalvelut siirtyvät takaisin kirkonkylälle majailtuaan vajaan kaksi vuotta Honkalammella vuokratiloissa. Samaan osoitteeseen muuttaa myös entisessä kangaskaupan tiloissa sijainneet hallintopalvelut.
Elinympäristöpalvelujen asiakaspalvelupiste on muuton vuoksi ensi viikon suljettu, mutta henkilöstö on tavoitettavissa puhelimitse.
Uusien tilojen ovet aukeavat maanantaina 20. marraskuuta. Varolantie 3:ssa sijaitsee jatkossa yhteispalvelupiste, rakennusvalvonta, maankäytön ja kaavoituksen asiakaspalvelupiste sekä muut elinympäristöpalvelut.
Kunnan kirjaamo, palkkatoimisto ja kirjanpito jatkavat vuokralaisina kirkonkylän Osuuspankin kiinteistössä. Työllisyyspalvelut jäävät Ylämyllylle Jäkäläpolun työpajan tiloihin. Liperin kirjastolla työskentelee varhaiskasvatuksen henkilöstöä.

Vastaa