Taimen yleisurheilussa huippukesä

Liperin Taimen yleisurheilukauden päättäjäisissä oli iloista kerrottavaa. Mennyttä kautta luonnehdittiin huippukesäksi kasvaneiden osanottajamäärien ja menestymisen takia.

Yleisurheilukoulussa ja seurakilpailuissa oli mukana 130 lasta. Nuorten piirinmestaruuskilpailuissa yhdeksästä viiteentoista vuoteen oli mukana neljäkymmentä urheilijaa.

Taimi oli nuorisotoimintakilpailussa Pohjois-Karjalassa kolmas ja itäisessä Suomessa seitsemäs. Taimelle kertyi pisteitä 219. Lisenssejä seuralla on 104.

Tilaisuudessa esittäytyi myös kolmen seuran yhteinen nuorisopäällikkö Jukka Peltonen. Taimen lisäksi Peltonen toimii Outokummun Partiossa ja Polvijärven Urheilijoissa.

Tämän vuoden syksystä ensi kevääseen ulottuvasta kalenterista selvisi, että toiminta jatkuu 3-6 -vuotiaiden liikkareilla, 7-9 -vuotiaiden yleisurheilukoululla ja 10-15 -vuotiaiden juniorivalmennuksella Liperissä tiistaisin ja Jyrissä torstaisin.

Urheilukoululeiri pidetään marraskuussa. Lasten liike -kerhot pidetään kirkonkylällä, Ylämyllyllä ja Viinijärvellä.

Päättäjäisissä palkittiin aikuisia ja nuorempia urheilijoita. Markus Häikiö oli miesten pm-maastoissa kuudes, Onni Luostarinen miehet 19 vuotta sarjassa ykkönen ja Lotta Kurttila naiset 17 vuotta sarjassa ykkönen.

Vuoden parhaana poikajuniorina palkittiin Riko Pippuri ja tyttöjuniorina Elina Ruusuvuori. Kymmenen eniten pisteitä keränneitä olivat Pippurin ja Ruusuvuoren lisäksi pistejärjestyksessä: Renne Kankkunen, Aleksanteri Sippola, Pietari Sippola, Martta Muuttoranta, Riikka Leppänen, Elina Likhanova, Sonja Purmonen ja Petro Rupponen. Ikäluokat olivat yhdeksästä neljääntoista.

Myös toimitsijoita muistettiin. He olivat: Vesa Haarala, Jaakko Hirvonen, Pekka Hirvonen, Jouni Hyttinen, Markus Häikiö, Esko Keijonen, Heini Kinnunen, Janne Kivelä, Pertti Silfsten, Olli Toivola, Petri Uusitalo, Janne Vatanen, Maarit Vuorma ja Petri Vuorma.

Vastaa