Joutsensaari ja Kymäläinen Prahaan

Rääkkylän kunnan kehityssihteeri Raita Joutsensaari ja vapaa-aikasihteeri Jyrki Kymäläinen lähtevät Prahaan. Kyseessä on Keski-Karjalan Jetina ry:n hallinnoiman hankkeen järjestämä tutustumismatka, jonka aikana otetaan tuntumaa erilaisiin pyöräily-, maastopyöräily- ja retkeilyreitteihin sekä vapaa-ajan matkailupalveluihin.

Kuntapäättäjien mukaan matkasta tehtävä raportti palvelee alueen reitistön suunnittelua.

Prahan matka järjestetään 18.–21. syyskuuta välisenä aikana, ja sille osallistuu kaikkiaan kymmenen henkilöä Keski-Karjalan kunnista, matkailuyrityksistä ja Jetinasta.

Keski-Karjalan kuntoreitit -hanke maksaa osallistujien matkat, majoituksen ja puolihoidon. Joutsensaaren ja Kymäläisen osalta Rääkkylän kunnan kustannettavaksi jäävät palkka, päivärahat sekä matkakulut Rääkkylän ja Joensuun lentokentän välisiltä matkoilta. Kustannukset katetaan vapaa-ajan ja kehittämistoimen määrärahoista.

Siunauksen Joutsensaaren ja Kymäläisen ulkomaanmatkalle antoi Rääkkylän kunnanhallitus. Hallintosäännön mukaan henkilöstön ulkomaille suuntautuvan virkamatkamääräyksen antamisesta päättää kunnanhallitus.

Vastaa