Liperiläismies kaahasi 169 km/h

20-vuotias liperiläinen motoristi ajoi huomattavaa ylinopeutta Kuopiontiellä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Pilkon kohdalla miehen nopeudeksi mitattiin 169 km/h; suurin sallittu nopeus alueella on 100 km/h.

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska hänen ajo-oikeutensa riittää enintään 35-kilowattisen moottoripyöränsä kuljettamiseen. Motoristin kuljettama moottoripyörä on vakiona 53 kilowattinen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

15-vuotiasta joensuulaista tyttöä epäillään puolestaan rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Hän oli liikenteessä mopoautolla Harmaaniementiellä Liperissä lauantaina kello 04.40.

Tyttö puhalsi alkometriin 0,50 promillen lukemat. Hänellä ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *