Liperistä ja Rääkkylästä varajäseniä Siun soten hallitukseen

Siun soten valtuuston puheenjohtajisto sekä hallitus on valittu kaudelle 2017–2021. Eilen torstaina kokoontunut valtuusto valitsi puheenjohtajakseen joensuulaisen Pentti Keskisalon. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi nimettiin Tuula Parikka Joensuusta ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Hannu Urjanheimo Ilomantsista.

Siun soten 11-henkisen hallituksen varsinaiseksi jäseneksi ei nimetty yhtään liperiläistä tai rääkkyläläistä. Juukalaisen Pirjo Halosen varajäsenenä toimii rääkkyläläinen Harri Laasonen; joensuulaisen Matti Ketosen varajäsen on puolestaan Mauri Tolvanen Liperistä.

Siun soten hallituksen puheenjohtajana toimii nurmeslainen Matti Kämäräinen, ensimmäisenä varapuheenjohtajana lieksalainen Eero Kärkkäinen ja toisena varapuheenjohtajana Matti Ketonen.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän tarkastuslautakunnan varsinaiseksi jäseneksi nimettiin liperiläinen Tuula Laeslehto. Niin ikään liperiläinen Pertti Nylund puolestaan toimii outokumpulaisen Jari Turpeisen varajäsenenä.

Tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi valittiin joensuulainen Pauli Tahvanainen, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Pekka Kukkonen Joensuusta ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Mauri Tikkanen Kontiolahdelta.

Jaa:Share on Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *