Pitkäkyntisiä liikkeellä Liperissä

Liperin Tiilitehtaantien venerannasta anastettiin perämoottorin bensiinitankki bensoineen, tankin letku ja perämoottorin käynnistysakku. Anastus tapahtui sunnuntain kello 18 ja maanantain kello 6.30 välisenä aikana.

Puromäessä puolestaan murtauduttiin kaivinkoneeseen perjantain kello 11 ja maanantain kello 16 välisenä aikana. Kaivinkoneesta anastettiin radio-dvd-soitin ja koneen ulkopuolelta neljä työvaloa. Koneen tankista pitkäkyntiset veivät jonkin verran polttoainetta.

Havainnot tapauksista tulee ilmoittaa poliisille: sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320. Poliisipäivystys on näin kesäaikaan avoinna arkisin kello 9–15.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *