Varkaat veneiden kimpussa Liperissä

Tiilitehtaantien venerannasta Liperistä anastettiin 8-hevosvoimainen kaksitahtinen Yamaha-merkkinen perämoottori. Voimanlähde on vuosimallia 1982. Rikos tapahtui kuluvalla viikolla, tiistain ja torstain välisenä aikana.

Niinikkosaarentien venevalkamassa puolestaan pitkäkyntiset murtautuivat veneeseen ja anastivat polttoainetakin ja akun. Tankki on 22-litrainen ja väriltään punainen. Veneakku on Exiden-merkkinen. Hämärämiehet olivat liikkeellä tiistai-iltapäivä kello neljän ja keskiviikoiltapäivä kello kahden välisenä aikana.

Mahdolliset havainnot tapauksista voi ilmoittaa arkisin Pohjois-Karjalan poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 320 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *