Neuvostojen jäseniä

Liperin kunnanhallitus vahvisti jäsenyyksiä erilaisiin toimielimiin.

Ikäihmisten neuvoston jäsenet eri järjestöistä ovat Tuula Laeslehto, Suoma Vänskä, Sirpa Sahlman, Kauko Kotkajuuri, Antti Multala, Orvokki Räsänen ja kunnan edustajana Tuula Pakarinen. Neuvoston sihteeri on Riitta Linkola.

Vammaisneuvoston jäsenet ovat Paula Lehikoinen, Tuula Hanikka, Hannu Pietarinen, Ulla Jolkkonen. Pekka Huikuri on kunnan edustaja ja sihteerinä toimii Hennariikka Virtanen.

Nuorisovaltuustossa nuorisojärjestöjen edustajat ovat Toni Voutilainen, Minttu Kurki, Heidi Karhunen ja Emmi Reijonen. Valtteri Hiltunen ja Anna Turpeinen ovat Ylämyllyn koulun oppilaskunnan edustajia. Nuorisotalojen edustajia ovat Heidi Karhunen, Jere Juntunen ja Ritva Hyvärinen. Mukana on myös vapaa-aikaohjaaja Petri Raatikainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *