Ylennyksiä, kunniamerkki ja ansiomitaleita

Puolustusvoimien lippujuhlapäivänä ylennettiin taas reserviupseereita, aliupseereita ja miehistöön kuuluvia sekä jaettiin reserviläispiirien ansiomitaleita. Liperiläiselle Antti Johannes Pesoselle myönnettiin Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali. Ylämyllyläinen emäntä Merja Anita Puumalainen sai hänkin Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalin.

Tasavallan presidentti ylensi luutnantiksi liperiläisen Jussi Heikki Oskari Sallisen. Pohjois-Karjalan aluetoimiston päällikkö ylensi rääkkyläläisen Kari Juhani Kulmalan vääpeliksi.

Mikko Sakari Vainikainen Liperistä sai kersantin arvon. Alikersantiksi ylennettiin liperiläinen Eino Viljami Sammalisto. Liperiläinen Miika Petri Juhani Sotikov ylennettiin ylirajajääkäriksi.

Reserviläispiirin kultaisen ansiomitalin saivat Kari Jaakko Aatto Ilvonen ja Harri Tapio Rantametsä Rääkkylän reserviläisistä. Jarkko Marko Johannes Koukkunen ja Seppo Johannes Koukkunen Rääkkylän reserviläisistä saivat pronssisen ansiomitalin samoin kuin Liperin reserviläisistä Tuomas Liukkonen.

Jaa:Share on Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *