Elintarvikerekka ajautui raviin

Varkaudentiellä Liperissä sattui liikenneonnettomuus maanantai-iltana.

Elintarvikkeita kuljettamassa ollut täysperävaunullinen kuorma-auto ajautui ulos tieltä ja kaatui kyljelleen. Onnettomuuspaikka sijaitsee kilometrin verran Kaatamontien risteyksestä Varkauden suuntaan.

Kuljettaja ei loukkaannut eikä autosta vuotanut nesteitä ympäristöön.

Kuljettajan kertoman mukaan auto oli loivasti vasemmalle kaartuvassa mutkassa käynyt tien reunassa ja alkanut heittelehtiä korjausliikkeen jälkeen. Tämän jälkeen ajoneuvo ajautui ulos tieltä. Auto ajautui kokonaan raviin, eikä siitä ollut haittaa liikenteelle.

Auton nostamisen ajaksi liikenne joudutaan pysäyttämään.

Poliisi tutkii onnettomuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *