Kirsi Tolvanen puheenjohtajaksi

Rääkkylän hevosystäväinseuran puheenjohtajaksi valittiin Kirsi Tolvanen Oravisalon Laakiista. Yhdistys muisti vuosikokouksessaan pitkäaikaista puheenjohtajaansa, uuden puheenjohtajan äitiä Marjatta Tolvasta kukkasin pitkästä järjestötyöstä. Marjatta Tolvanen luotsasi hevosystäviä peräti 29 vuoden ajan.

Varapuheenjohtajan jatkaa Taisto Rautiainen ja sihteerinä Outi Hännikäinen. Johtokunnassa ovat myös Pia Kuronen ja Kaarlo Soininen ja Jonna Romppanen.

Piskon Pouta menestynein

Hevosystävät palkitsivat vuosikokouksessaan myös parhaiten menestyneen rääkkyläläishevosen. Rautiaisen kasvatti, viisivuotias suomenhevostamma Piskon Pouta juoksi ensimmäisenä kilpakautenaan 12 starttia, joista kaksi oli ykkössijaa, kaksi kakkossijaa, kolme kolmossijaa, tienaten viime vuonna 5450 euroa. Tamma on jatkanut raviuraansa tänä vuonna tienaten seitsemässä startissa jo saman summan kuin koko viime vuonna yhteensä ja parantanut ennätystään melkein neljä sekuntia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *