Ulos tieltä varastetun bensan voimin

Perjantaina kello 17.25 Pötsönlahdentieltä Rääkkylästä tuli hätäkeskukseen ilmoitus tieltä ulos ajetusta henkilöautosta. Auton kuljettaja oli käynyt pyytämässä apua onnettomuuspaikan lähellä sijaitsevalta maatilalta. Tilallisen mukaan autoilija oli silmin nähden päihtyneessä tilassa.

Poliisipartion saavuttua paikalle selvisi, että ajoneuvo oli anastettu, minkä lisäksi siinä oli kiinnitettynä edellisenä päivänä Joensuusta anastetut kilvet.

Henkilöautoon oli myös tankattu Ylämyllyn Shelliltä polttoainetta maksamatta. Polttoainetta oli tankattu myös erillisiin kanistereihin.

Henkilöautoa kuljettanutta 23-vuotiasta joensuulaismiestä epäillään edellä mainittujen tekojen lisäksi myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Vastaa