Nokipalo ja pikku kolari Liperissä

Pelastuslaitoksen apua tarvittiin tiistaina Varkaudentien varrella Liperissä: muuan paikallinen asukas teki ilmoituksen hätäkeskukseen huomattuaan, että hänen talonsa hormista nousee liekinomaisesti savua. Asukas epäili, että nokipalohan talossa on syttynyt.
Palomiehet avasivat hormit nokiharjalla, ja kehottivat asukasta tarkkailemaan hormien ja tulisijojen kuntoa sekä ottamaan yhteyttä nuohoojaan.

Pientä puuhasteltavaa viranomaisilla riitti myös Keskustiellä Liperin kirkonkylällä, niin ikään eilen iltapäivällä. Nainen oli lähtenyt henkilöautolla paikallisen ruokakaupan pihasta ja kurkotellut samalla laittaakseen autonsa oven kiinni. Kurkottamisesta johtuen auto ajautui päin tien ja parkkipaikan välissä olevaa puuta. Ajoneuvon polttoainetankkiin tuli vuoto; pelastuslaitoksen yksikkö imeytti bensan ja keräsi sen talteen.
Tapahtuneesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Vastaa