Kolme rattijuoppoa narahti Liperissä

Virkavalta tavoitti Liperistä kaksi rattijuoppoa perjantaiehtoona. Heinävedentiellä autoillut 58-vuotias liperiläisnainen hönkäisi poliisin alkometriin 1,00 promillea. Honkatiellä lumipenkkaan täräyttäneellä 47-vuotiaalla liperiläismiehellä oli puolestaan alkoholia veressään 2,69 promillen verran.
Aiemmin samana päivänä poliisin haaviin jäi polvijärveläinen 41-vuotias mies, joka autoili huumausaineen vaikutuksen alaisena. Mies suistui autoineen ojaan Käsämäntiellä aamuyhdeksän aikoihin. Miehellä ei ole voimassa olevaa ajokorttia, joten häntä epäillään paitsi rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Pelastusviranomaisten apua tarvittiin myös Varkaudentiellä Kaatamon kohdilla perjantaina iltapäivällä kello 16:n aikaan. Ulkopaikkakuntalainen 72-vuotias mies autoili Varkaudentiellä Joensuun suuntaan kun tämän auto lähti heittelehtimään ja suistui ajosuunnassaan tien vasemmalle puolelle ojaan. Osa ajoneuvon turvatyynyistä laukesi rytäkässä.
Kuljettaja sekä tämän kyydissä ollut matkustaja kiidätettiin ambulanssilla lääkärintarkastukseen.

Vastaa