Auto katolleen liikenneympyrässä

Liperin kirkonkylällä sattui varhain tänä aamuna kahden aikaan mystinen liikenneonnettomuus. Ylämyllyn suunnasta kurvaillut autoilija törmäsi menopeleineen liikenneympyrän keskellä olevaan kivitolppaan. Auto kierähti törmäyksen voimasta katolleen, päätyen kevyen liikenteen väylälle. Kuljettaja ja mahdolliset matkustajat katosivat tapahtumapaikalta vähin äänin; virkavalta tarkisti onnettomuuspaikan poliisikoiran avulla.
Auton omistaja, 19-vuotias liperiläismies tavoitettiin kuitenkin myöhemmin Ylämyllyltä. Tuolloin hän hönkäisi alkometriin 0,9 promillen lukemat. Mies oli loukkaantunut onnettomuudessa, ja hänet toimitettiin keskussairaalaan tarkistettavaksi.
Autoilijalla ei ole voimassa olevaa ajokorttia.
Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Vastaa