Auto ojaan Varkaudentiellä

Varkaudentiellä Liperissä sattui ojaanajo eilen illalla kuuden aikoihin.
Tapahtumat saivat alkunsa, kun Varkaudentietä pohjoisen suuntaan liikkunut henkilöautoilija aikoi kääntyä Korpijärventien kohdalla vasemmalle metsäautotielle. Vastaantulevan liikenteen vuoksi autoilija joutui pysähtymään ennen kääntymistä.
Hänen takanaan körryytellyt autoletka joutui tämän liikkeen vuoksi jarruttamaan voimakkaasti. Letkan viimeinen ei havainnut tilannetta ajoissa, vaan kurvasi menopelillään ojaan välttääkseen peräänajon.
Auto kulki ojassa muutamia kymmeniä metrejä, ja osui sitten sivutien liittymään hypäten sen yli päätyen ojan pohjalle keula menosuuntaan.
Auto vaurioitui törmäyksessä keulastaan. Kyydissä oli kolme henkilöä, joista kaksi vietiin sairaalaan takistettaviksi.

Vastaa