Liperiläisnaiset törttöilivät Polvijärvellä

19-vuotias liperiläisnainen suistui autoineen ojaan eilen alkuillasta Polvijärvellä. Nainen huristeli Joensuuntietä pitkin Polvijärven suuntaan kun hänen kuljettamansa menopeli ajautui ensin vastaantulevien kaistalle ja sieltä edelleen voimakkaan korjausliikkeen seurauksena tien oikealle puolelle penkkaan. Auto kiepahti katon kautta ympäri ja asettui lopulta takaisin renkailleen.
Kuljettaja kiidätettiin ambulanssikyydillä keskussairaalaan tarkastettavaksi.
Ajopeli vaurioitui korjauskelvottomaksi.
Tapahtumapaikalla vallitsee sadan kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Pari tuntia myöhemmin, kello 19:n aikaan, 18-vuotias liperiläisnainen suistui henkilöautoineen ojaan Hanintiellä Polvijärvellä. Onnettomuus tapahtui vasemmalle kaartuvassa mutkassa. Auto kääntyi rytäkässä katolleen, ja siitä vaurioituvat niin keula, katto kuin tuulilasikin.
Autoilija itse ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Vastaa