Ohitustilanteessa rysähti

Kahden henkilöautoilijan ei passaa lähteä samanaikaisesti ohittamaan kuorma-autoilijaa, ei edes ohituskaistalla. Tämä tuli todistettua eilen illalla puoli yhdeksän aikoihin Kuopiontiellä Liperissä, Kuoringan uimarannan kohdalla. Siellä nimittäin rysähti.

Yhtä poliisipartiota ja kahta ambulanssimiehistöä työllistänyt tilanne sai alkunsa, kun kuorma- ja henkilöauton takana körötellyt autoilija, 21-vuotias kuopiolaisnainen, lähti ohittamaan parivaljakkoa. Kuorma-auton peräpäätä lähinnä tiiraillut autoilija, 69-vuotias liperiläisnainen ei hänkään ollut tyytyväinen asemaansa liikenteessä, vaan ampaisi myös ohitukseen – huomaamatta kanssa-autoilijansa vastaavia aikeita. Kuolleeksi kulmaksi nimitettävällä liikennetermillä kerrotaan olleen osuutta asiaan.

Henkilöautot osuivat toisiinsa. Liperiläisnaisen auto suistui ojaan ja pyörähti vielä katon kautta ympäri. Auton kuljettaja loukkaantui lievästi.
Kolarin toinen osapuoli selvisi romurallista säikähdyksellä.

Vastaa