Hoivakodissa kärysi

Jyrissä sijaitsevassa yksityisessä hoivakodissa selviteltiin viikonloppuna, mistä lähtee käryä. Pelastuslaitos kävi kohteessa kahteen otteeseen sunnuntai-iltana. Jälkimmäisellä kerralla työ tuotti tulosta ja palomiehet paikallistivat syypääksi uunin. Sähköuuni kannettiin pihalle, ja siitä löytyi oikosulun jäljet.

Toukokuun viimeisen perjantain huumaako lie, mutta sankareita tuntui tuolloin olevan reippaasti liikenteessä.
Liperiläinen 49-vuotias mies tavattiin viime perjantaina kuljettamassa moottorivenettä humalassa Pielisjoella. Hän puhalsi alkometriin 1,49 promillea.
Toinen mieshenkilö taas ajoi autollaan ulos Liperissä Peltolantiellä perjantaina iltapäivällä. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Edelleen samaisena perjantaina Honkalammelta varastettiin Solifer-merkkinen skootteri. Anastus tapahtui Ylämyllyn monitoimitalon pihasta ennen puolta yötä. Havaintoja varkaudesta voi ilmoittaa poliisipäivystykseen.
Mopot ovat olleet viime aikoina poliisien tarkkailun alla. Mopoilijoiden kokoontumisia ei katsota hyvällä, sillä niissä tapahtuu usein laittomuuksia. Poliisi toivoo vihjeitä häiriötä aiheuttavista ajoneuvoista.

Vastaa