Kyläkoulujen lakkauttaminen etenee lautakunnasta kunnanhallitukseen

Keskiviikkona kokoontunut Liperin hyvinvointilautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle hyväksyttäväksi kolmen taajamakoulun mallia.

Kouluverkkoselvityksen työryhmän esitys kolmesta taajamakoulusta hyväksyttiin lautakunnassa pienin soraäänin. Jani Salomaa (sd.) esitti hyvinvointijohtajasta poiketen, että laadittua kouluverkkoselvitystä ei hyväksytä ja se palautetaan uudelleen valmisteluun. Salomaan esitystä ei kannatettu, joten äänestämään ei kokouksessa päästy.

Lautakunnan jäsenistä paikalla olivat Kirsi Nousiainen (sd.), Pauli Hakulinen (kesk.), Anne Jetsonen (sd.), Päivi Pietarinen (kesk.), Veli-Matti Räty (kesk.), Talvikki Attila-Pekonen (kd.), Heidi Mustonen (ps.).

Lue lisää hyväksytystä esityksestä alla olevasta jutusta.