Tälle sivulle voit ostaa mainoksen.

Saariston Puoti tarjoaa kesään kaiken, mitä tarvitset!

Saariston rannassa kaikki on asiakkaita varten valmista ja kesä saa alkaa.
– Kesäpalvelumme alkavat vapulta ja kestävät aina syksyyn asti, Anne ja Jorma Suhonen kertovat.
Saariston Puoti Liperin Tutjunniemessä on suosittu paikka tulla sekä maalta että vesiltä. Saariston Puoti tarjoaa kesävieraalle palveluja monipuolisesti. Veneilijöille laadukkaat vierasvenesataman palvelut käsittävät muun muassa septitankki-, vesi- ja polttoainepisteet sekä nestekaasutarvikkeet. Maisemakin on mitä parhain.
Saariston Puodin kokonaisuus koostuu kahvila-ravintolasta ja myymälästä. Puoti tarjoaa loistavan mahdollisuuden nauttia Pyhäselän kauneudesta. Puodilla on yhteensä 180 asiakaspaikkaa, joista 50 on sisätiloissa,
joten sadekaan ei ole este saapua Saariston rantaan.

Kohta pääset syömään herkullisia Unkan munkkeja!

Perheyritys Ämmykkä Oy työllistää kesän aikana puolenkymmentä työntekijää, joista kaukaisimmat lennähtävät kaukomailta asti taituroimaan ruokaherkkuja.
Yrittäjäpariskunnan pojalla Lassella on ravintolakokin koulutus ja hän on viime vuodet työskennellyt Maurituksella.
– Teemme kaiken omin käsin ja käytämme mahdollisimman paljon paikallisten yrittäjien raaka-aineita. Italiasta tilattu puu-uuni pizzojen paistamiseen on yksi harvoista Pohjois-Karjalassa.
Ruoka- ja kahvila-annosten lisäksi Puodissa on myytävänä elintarvikkeita ja lähituottajien tuotteita. Anniskeluoikeudet takaavat täydet ravintolapalvelut. Koronarajoitusten salliessa kesällä järjestetään erilaisia teemailtoja, karaokea sekä live-musiikkia.
Piisteenä i:n päälle Anne Suhosen Liisa-äidin salaisella reseptillä valmistetut legendaariset Unkan munkit tekevät paluun reseptin siirtyessä seuraavalle sukupolvelle. Toivotamme kaikki tervetulleeksi Saariston Puodin kesään!