Kris muutti väljempiin tiloihin

Liperissä Keskustien varrella entisessä liiketalossa toimiva Pohjois-Karjalan Kris muutti vuoden alkupuolella väljempiin tiloihin. Kiinteistö on sama, mutta uusi tila on Keskustien varrella entisen Kyläsalin paikalla.

Teknisen johtajan virkaa haki 14 ihmistä

Liperin kunnan teknisen johtajan virkaa haki määräaikaan mennessä 14 hakijaa. Hakijoiden joukossa on vain yksi liperiläinen, Jouni Martikainen.

Korjaus sivun neljä kastettuihin 27.2.2020 lehdessä

Lehden vinjeteissä oli torstain lehdessä virhe kirkollisten ilmoitusten sivulla.

Pia Penger jatkaa mukavien asiakkaiden parissa

Parturi-kampaaja Pia Penger on toiminut yrittäjänä jo 41 vuotta. Alan töitä hänellä on takana viitisenkymmentä vuotta.

In memoriam: Marja Hirvonen 8.4.1943–2.2.2020

”Onneni on olla Herraa lähellä”, lauloi radio. Laulun sanomaan sekoittui suru: Marja Hirvonen on kuollut.

Talvinen päivä Kuoringan kierroksella

Sivakointi on perinteisesti kuulunut suomalaiseen talveen kuin nenä päähän. Maaliskuussa vuonna 1975 ilmestyneessä Kotiseutu-uutisten numerossa kerrotaan Kuoringan kierroksesta, jonka kävi talvisena sunnuntaina kiertämässä 419 hiihtäjää.

Rääkkylän kunnanjohtajan sairausloma jatkuu

Rääkkylän kunnanjohtajan sairausloma jatkuu ainakin pitkälle kevääseen. Tuula Luukkonen tiedotti tänään olevansa sairauslomalla huhtikuun alussa olevaan selkäoperaatioonsa asti ja vielä senkin jälkeen.

Hyvinvointi on kokonaisvaltainen juttu

Hyvinvointi on kokonaisvaltainen juttu. Juuri nyt laatiessani tätä ruokasivua, olen pienen perusflunssan kourissa. Olin ajatellut taikovani joitain kevyitä ja terveellisiä reseptejä ajatellen tämän kuun Kotiseutu-uutisten teemaa. Mutta tämä pahainen flunssa pilasi ne suunnitelmat.

Järjettömästä hammaslääkäripelosta

Alaleuassa jokusen päivän jäytänyt kipu sai minut keräämään rohkeuteni rippeet ja harppomaan hammaslääkärin pakeille. Kotikutoinen diagnoosini viisaudenhampaan viheliäisyydestä sai vahvistusta: pahasti poskeen päin kasvaneen, kookkaanpuoleisen hampaan päivät olivat luetut.

Set´Akat nosti ilon pintaan

Set´Akat halusi Sari Kaasisen sanoin tuoda ilon pintaan ja heittää murheet syrjään reippaalla esiintymisellä. Näin tapahtuikin, kun Sari ja Mari Kaasisen sekä Karoliina Kantelisen yhtye esiintyi tiistaina Liperissä Penttilä-salissa.