Kännykällä pelaaminen liikuttaa

Kirpeä pakkanen ja auringonpaiste elävöittävät talvista iltapäivää. Toppavaatteet ovat taatusti tarpeen; muutamilla pojilla hanskat vain lipsahtavat helposti pois käsistä. Eipä pokemoneja napata rukkasten voimalla, vaan virtuaalimarjoja tarjoamalla ja pokepallon tarkalla heitolla.

Maakuntajohtajaksi 17 hakijaa – Liperistä yksi hakija

Pohjois-Karjalan maakuntajohtajan virka kiinnostaa 17 hakijaa. Heidän joukossaan on liperiläinen filosofian maisteri Jarno Turunen ja rääkkyläläinen musiikin tohtori Sari Kaasinen.

Reijonen yläkoulun rakentajaksi – budjetti alittuu reilusti

Rakennustoimisto Eero Reijonen Oy on valittu Ylämyllyn yläkoulun rakennusteknisten töiden urakoitsijaksi. Liperiläisen rakennustoimiston tarjous oli noin 10,6 miljoonaa euroa, mikä on yli kaksi miljoonaa euroa vähemmän kuin etukäteen oli budjetissa arvioitu.

Ulosajo Kuopiontiellä

Kuopiontiellä Liperissä sattui henkilöauton ulosajo tänään perjantaina iltapäivän puolella. Valtatieltä pientareen puolelle ajautunut autoilija törmäsi valaisinpylvääseen ja opastekyltteihin.

Kris muutti väljempiin tiloihin

Liperissä Keskustien varrella entisessä liiketalossa toimiva Pohjois-Karjalan Kris muutti vuoden alkupuolella väljempiin tiloihin. Kiinteistö on sama, mutta uusi tila on Keskustien varrella entisen Kyläsalin paikalla.

Teknisen johtajan virkaa haki 14 ihmistä

Liperin kunnan teknisen johtajan virkaa haki määräaikaan mennessä 14 hakijaa. Hakijoiden joukossa on vain yksi liperiläinen, Jouni Martikainen.

Korjaus sivun neljä kastettuihin 27.2.2020 lehdessä

Lehden vinjeteissä oli torstain lehdessä virhe kirkollisten ilmoitusten sivulla.

Pia Penger jatkaa mukavien asiakkaiden parissa

Parturi-kampaaja Pia Penger on toiminut yrittäjänä jo 41 vuotta. Alan töitä hänellä on takana viitisenkymmentä vuotta.

In memoriam: Marja Hirvonen 8.4.1943–2.2.2020

”Onneni on olla Herraa lähellä”, lauloi radio. Laulun sanomaan sekoittui suru: Marja Hirvonen on kuollut.

Talvinen päivä Kuoringan kierroksella

Sivakointi on perinteisesti kuulunut suomalaiseen talveen kuin nenä päähän. Maaliskuussa vuonna 1975 ilmestyneessä Kotiseutu-uutisten numerossa kerrotaan Kuoringan kierroksesta, jonka kävi talvisena sunnuntaina kiertämässä 419 hiihtäjää.