Kuoringan kolarissa kuoli joensuulainen nuorukainen

Kuopiontien kuolonkolarissa menehtyneen autoilijan henkilöllisyys on selvinnyt. Varhain maanantaina aamuyöllä tapahtuneessa onnettomuudessa kuoli joensuulainen 19-vuotias mies.

Joensuun suunnasta tullut joensuulaisautoilija törmäsi Honkavaarantien ja Kuoringan levähdyspaikan välisellä tieosuudella Kuopion suunnasta tulleeseen hevosenkuljetusvaunua vetäneeseen pakettiautoon. Pakettiautossa oli neljä henkilöä, ja he loukkaantuivat turmassa. Hevonen selvisi poliisin tietojen mukaan vammoitta.

Onnettomuudessa saamiinsa vammoihin menehtyneen miehen henkilöauton oli nähty mutkitelleen ennen törmäystä. Poliisi ei ole esitutkinnassa voinut rajata pois vaihtoehtoa, että autoon olisi tullut joku tekninen vika. Esitutkintaa jatketaan rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kaksi vammantuottamusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *