Ulosajoja Liperissä

Varolantiellä Liperin kirkonkylällä sattui ulosajo lauantaina alkuillasta. Nuoren miehen ohjastama Volvo karkasi risteykseen tultaessa hallinnasta ja luisui perä edellä ojaan. Ajoneuvon keula jäi osittain kaistalle.

Tapahtumapaikalle hälyytetty pelastuslaitoksen yksikkö avitti autoilijan pinteestä ja tuuppasi kiesin takaisin tielle.

Kaarnalammentiellä Liperissä sattui hieman vastaavanlainen onnettomuus sunnuntai-iltana. Nuori mieskuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan risteysaluetta lähestyessään ja luisui poikittain risteysalueen yli pellolle. Auto pyörähti hötäkässä ympäri, ja jäi katolleen. Kuljettaja selvisi rytäkästä säikähdyksellä, mutta auto vaurioitui kauttaaltaan.

 

Jaa:Share on Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *