Kesäistä huumaa

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit lukea artikkelin.

Hoi, sinä tunnollinen – ota iisisti

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista. Uuden lukuvuoden alku tuntuu joka kerta erilaiselta. Ensimmäiselle luokalle mentiin täynnä iloa ja jännitystä, yläkouluiässä vähän tahmeasti ja lukioon tai ammattikouluun kenties uudella tarmolla. Joka vuonna täytyy selättää uudet haasteet, pärjätä hieman paremmin ja raottaa tulevaisuuden ovea hieman enemmän auki. Sitten tulee ammattikorkeakoulut, yliopistot, työssäoppimiset ja

Kouluissa piilee seuratyön tulevaisuus

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Kesäkissa karkaa Joensuuhun

Koulut alkavat, jotkut taas valmistautuvat vasta viettämään kesälomaansa. Toimituksen kesäkissaa eli kesätoimittajaa ei viskata villiin luontoon, vaan hän siirtyy lennossa työstä toiseen. Toimituksen hyörinä vaihtuu jälleen luokkahuoneen hulinaksi, kun alamme maahanmuuttajaopiskelijoiden kanssa kesän jälkeen palautella mieliin verbityyppejä ja suomen kielen sanastoa.

Muikku peittoaa saksiniekan

Rapujuhlat eivät ole Rääkkylässä se kesän kuumin juttu; en ole koskaan kuullut kenenkään  pitäjässä moisia edes järjestävän. Liekö sivistymättömyyttä vai materiaalin puutetta?!

Puhelin välttämättömyys?

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Kesätapahtumia yhteistyöllä, talkoilla

Kesälomallani havaitsin jatkojakelevani viestejä melkein päivittäin Liperin tapahtumista sosiaalisessa mediassa. Oli ilo havaita, miten paljon erilaisia tapahtumia meillä järjestetäänkään eri puolilla kuntaa. Ja mikä hienointa, tapahtumia tuotetaan yhteisvoimin eri toimijoiden kanssa!

Liiankin vihreä kesä

Juuri nyt alkaisi olla se aika vuodesta, kun päästään herkuttelemaan oman maan antimilla. Mansikoista on hieman saanut suuta makeaksi. Onnekkaimmat ovat kuulemani mukaan jo päässeet uuden perunan nostoon, ja metsistä alkaa vähitellen löytää pikkuisen särvintä lautaselle.

Rentoutua voi lomattakin

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit lukea artikkelin.

Ihan paska juttu

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit lukea artikkelin.