Kerrostaloesittely kiinnosti

Rakennusliike Reijosen järjestämä esittely Liperin kirkonkylän kerrostalohankkeesta kiinnosti eilen vajaata kymmentä katsojaa. Toimitusjohtaja Jarmo Hämäläinen kertoi, että kävijät olivat tosimielellä liikkeellä.

Ulosajo ja peräänajo Kuopiontiellä

Kuopiontiellä Ylämyllyn paikkeilla sattui kaksi liikenneonnettomuutta tänään iltapäivällä. Ensin henkilöautoilija ajoi ulos tieltä. Tämän jälkeen ulosajopaikan ohi ajanut autoilija hidasti vauhtiaan ja joutui peräänajetuksi.

Paavilainen ja Avioliittosimulaattori Roukalahdelle

Roukalahden Kivekkäiden johtokunta valitsi hiljattain vuoden 2018 kesäteatterinäytelmän ja ohjaajan. Tänä kesänä Roukalahden kesäteatterissa esitettiin Hannu Virolaisen ohjaama Kohtalon tango.

Kuluja karsittiin lisää

Rääkkylän ensi vuoden talousarvio näyttää ennakoitua tuloksekkaammalta. Tilikauden tulos on kirjattu 139 324 euroa ylijäämäiseksi. Ensimmäisessä versiossa plussaa oli vain 44 00 euroa.

Tuovi tuuli

Tuisku ja tykkylumi aiheuttivat sähkökatkoja tiistai-iltana maakunnassa.

Loponen ViU:n puheenjohtajaksi

Viinijärven Urheilijoiden syyskokous on valinnut uudeksi puheenjohtajaksi Mira Loposen. Seuran historian kolmas naispuheenjohtaja valittiin tehtäväänsä vuosiksi 2018–2019.

Hitsaus alkaa kevättalvella

Ylämyllyn Välikankaalla Vexven entisenä hallina tunnetussa kiinteistössä käy kuhina: hallin omistaa nykyisin KKR Kiinteistö Oy. Ensi vuonna hallissa alkava konepajatoiminta työllistää kymmenittäin henkilöitä.

Joulun sointuja kirkossa

Liperin kirkossa hiljennyttiin tiistai-iltana kuuntelemaan Runo- ja laulumaailman esittämää Enkellaulu-ohjelmaa. Jouluisia lauluja tulkitsivat Virpi Eronen, Marko Leppänen ja Irina Tanskanen, runoja lausuivat Silja Nuutinen ja Maarit Mantsinen. Säestyksestä vastasivat Tapsa Eronen ja Kari Parviainen.

Vedenjakelussa häiriöitä keskiviikkona

Rääkkylän kirkonkylän vedenjakelussa on katkos keskiviikkona iltapäivällä. Vesijohdon vuodon korjaustyön takia vedenjakelussa on noin kolmen tunnin mittainen tauko kello seitsemästätoista alkaen.

Sinisten Kulmala: Hallitus tukee kahta tiehanketta Pohjois-Karjalassa

Liperiin, Ylämyllyn kohdalla kulkevan tien 15641 parantamiseen on tulossa 1000 000 euroa rahaa. Tähän on Savo-Karjalan ELY:llä suunnitelmat olleet valmiina jo vuodelta 2011, mutta rahoitus on puuttunut.